PROGRAM

8:30-9:00 – Érkezés és regisztráció

9:00-9:05 – Köszöntő
Deák Bálint
, a Világgazdaság főszerkesztője

9:05-9:25 – Kedvezményes hitelek, növekvő export, erősödő nemzetgazdaság
Nagy István, az Agrárminisztérium minisztere

9:25-9:45 – Versenyképességi kihívások, hatékonyság
Dr. Csák Gyula, a Talentis Agro Holding operatív vezérigazgatója

9:45-10:05 – A NAK stratégiája és végrehajtása
Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke

10:05-10:20 – Meddig tart a forrásbőség, jól élünk-e vele?- Agrárfinanszírozás
Hollósi Dávid,
a Takarékbank Agrár Üzletág igazgatója

10:20-10:35 – Export és finanszírozás
Szabó István Attila,
az EXIM üzleti vezérigazgató-helyettese

10:35-11:00 – Kávészünet

Alapanyag termelés - Workshop

11:00-11:20 – Az új állattenyésztési törvény lehetőségei és kihívásai
Zászlós Tibor, a Magyar Állattenyésztők Szövetségének elnöke

11:20-11:40 – Terméseredmények és a hatékonyságjavítás eszközei a gabonaágazatban, precíziós gazdálkodás
Petőházi Tamás, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke

11:40-12:00 – A VP-pályázatok hatása a zöldség- és gyümölcstermesztésre, piaci trendek
Ledó Ferenc, a FruitVeB elnöke

12:00-12:20 – Az öntözésfejlesztés lehetőségei, és az eddigi eredmények
Dr. Goda Pál, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Agrárgazdasági Kutatóintézet mb. igazgatója

12:20-12:40 – Kedvezményes kezességvállalás a mezőgazdasági termelők hiteleihez
Leskó Tamás, az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány ügyvezető-igazgató helyettese

12:40-13:30 – Agrárpiaci trendek, versenyképességi kihívások – Panelbeszélgetés
Sáhó Ákos, az Agrotax ügyvezetője
Leskó Tamás, az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány ügyvezető-igazgató helyettese
Hollósi Dávid, a Takarékbank Agrár Üzletág igazgatója

Feldolgozás - Workshop

11:00-11:20 – A magyar élelmiszerfeldolgozás helyzete a nemzetközi piaci trendek tükrében
Éder Tamás, a Felelős Élelmiszergyártók Szövetségének elnöke, a NAK élelmiszeriparért felelős alelnöke

11:20-11:40 – Globális hatások a baromfipiacon, a hazai termelés versenyképességének feltételei
Csorbai Attila, a Baromfi Termék Tanács elnök-igazgatója

11:40-12:00 – Az egyedivel versenyben a tömegtermékek piacán
Ormós Gabriella, a Jenői Pékség ügyvezetője, a KovászLabor közösség alapítója

12:00-12:20 – Szüreti tapasztalatok, magyar borexport helyzete, lehetőségei
Légli Ottó, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának elnöke

12:20-12:40 – Az élelmiszeripar finanszírozása, fejlesztési lehetőségek, trendek
Kis Miklós, az Agrárminisztérium Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkára

12:40-13:30 – Élelmiszergyárak kontra kézműves termékek – Hogyan felelhet meg az élelmiszeripar egyszerre a fogyasztói és a versenyképességi igényeknek? – Panelbeszélgetés
Dr. Tóth Anett, az Opus Global élelmiszeripari divíziójának vezetője
Légli Ottó, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának elnöke
Csorbai Attila, a Baromfi Termék Tanács elnök-igazgatója

13:30 – Ebédszünet

Az előadók felkérés alatt!

JEGYTÍPUSOK ÉS ÁRAK

    • 24.900 Ft *
      EARLY BIRD
      • konferencia belépő
      • welcome csomag
      • svédasztalos ebéd
      • kávé, üdítő, ásványvíz
    • 26.900 Ft
      ALAP
      • konferencia belépő
      • welcome csomag
      • svédasztalos ebéd
      • kávé, üdítő, ásványvíz
    • Ingyen.
      VG ELŐFIZETŐK és NAK TAGOK
      • konferencia belépő
      • welcome csomag
      • svédasztalos ebéd
      • kávé, üdítő, ásványvíz
REGISZTRÁCIÓ

REGISZTRÁCIÓ

  • 00
    Napok
  • 00
    Órák
  • 00
    Percek
  • 00
    Mp

Regisztrációs, fizetési és lemondási feltételek

*Early bird 2019. október 31-ig
A jelentkezési lap kitöltése, valamint az online regisztráció megrendelésnek minősül, amelyről e-mailben küldünk visszaigazolást. Jelentkezést lemondani csak írásban lehetséges a konferencia@vg.hu e-mail címen, legkésőbb a konferencia előtt 5 munkanappal, déli 12 óráig. Ezt követően nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat.
A részvételi jog harmadik fél részére átruházható.
A résztvevő személye legkésőbb a rendezvényt megelőző 2. munkanapig írásban a konferencia@vg.hu címre küldött e-mailben módosítható.
A részvételi díjról átutalásos számlát állítunk ki, a fogyasztás költségét a számlán külön tételként tüntetjük fel.
A konferenciáról kép- és hangfelvétel készül, amelynek elkészítéséhez a résztvevők hozzájárulnak.
A Szervező Adatvédelmi Tájékoztatója elérhető a http://www.vg.hu/adatvedelem oldalon.

Sofitel Budapest Chain Bridge
Address
1051 Budapest, Széchenyi István tér 2